Wilt u uw woning simpel en snel verhuren? Schakel 070 Wonen in om u het werk uit handen te nemen en de juiste huurder te selecteren. 070 Wonen heeft de beschikking over een groot zoekersbestand waardoor wij snel de juiste kandidaat voor uw woning vinden.

Zo werken wij

1. Intakegesprek bij u in de woning

Wij informeren en adviseren u over de verhuur van uw woning en waar u rekening mee moet houden.

2. Woninginname

We maken foto’s en nemen alle specificaties van uw woning op, zodat we deze op de juiste manier kunnen adverteren. Uiteraard ontvangt u hier een bevestiging van per e-mail.

3. Adverteren van uw woning en onder de aandacht brengen bij de woningzoekende

Adverteren kan op verschillende manieren. We maken keuzes aan de hand van uw huurprijs om het effect van het adverteren te optimaliseren.

4. Bezichtigen van de woning

Wij nemen de bezichtigingen volledig uit handen. Na het selecteren van geschikte kandidaat-huurders plannen we de bezichtigingen in. Wij leiden de mensen rond en beantwoorden al hun vragen.

5. Kandidaat is geïnteresseerd

Als een kandidaat-huurder geïnteresseerd is, voeren we een antecedentenonderzoek uit. We zoeken uit wie deze potentiële huurder is en of zijn gegevens kloppen. Ons antecedentenonderzoek voldoet aan de Wwft en sanctiewet, zodat u als verhuurder aan uw verplichtingen heeft voldaan.

6. Opstellen huurovereenkomst

Dit doen wij aan de hand van de overeengekomen afspraken bij het intakegesprek. Denk hierbij aan de huurprijs, ingangsdatum, voorschotten etc. De huurovereenkomst moet door beide partijen worden ondertekend.

7. Incheck

Wij verzorgen de incheck van de woning. De staat van de woning en eventuele schades noteren we vooraf. De huurder ondertekent het incheckrapport digitaal, waarna we het aan u toezenden.

Inventariserend gesprek?

Tel nr: +31(0)70 219 27 00 of e-mail:    info@070wonen.nl   +31(0)70 219 27 00   info@070wonen.nl

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter en we bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.