070 Wonen werkt via een 6-stappenplan om u zo snel mogelijk aan een leuke woning te helpen.

1. Inschrijven en woning vinden

U schrijft u eenvoudig in met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt het woningaanbod voordat het online komt, zodat u als eerste de keuze heeft. Hoe uitgebreider u uw gegevens invult, des te beter matcht het woningaanbod dat wij u toezenden.

2. Bezichtigen

Heeft u de woning van uw dromen online gevonden? Vraag een bezichtiging aan. Bij de bezichtiging leiden wij u rond in de woning en beantwoorden al uw vragen.

3. Interesse in de woning

U ontvangt van ons een huuropdrachtbevestiging. Hierin staan alle voorwaarden en condities opgenomen en verklaart u dat u de woning wilt huren. Na ondertekening kunt u de vereiste documenten en gegevens binnen uw persoonlijke portal uploaden. De gegevens die u minimaal dient aan te leveren om akkoord van verhuurder te krijgen, vindt u door de wizard door te lopen op onze website.

4. Huurovereenkomst

Wanneer alle documenten zijn aangeleverd, moet de verhuurder een finaal akkoord geven, waarna de huurovereenkomst wordt opgesteld. De huurovereenkomst stellen we op onder de voorwaarden en condities zoals opgenomen in de huuropdrachtbevestiging.

5. Sleutels ontvangen en inchecken bij de woning

Wij stellen namens u het incheckrapport op. Dit rapport beschrijft de huidige staat van de woning. Dit voorkomt dat u aansprakelijk kan worden gesteld voor reparaties in de woning.

6. Verhuizen

Heeft u nog vragen na het betrekken van de woning, dan kunt u altijd bij ons terecht.