070 Wonen streeft ernaar om de website zorgvuldig te beheren en te voorzien van accurate informatie. Toch kan het voorkomen dat de website onjuiste of onvolledige informatie bevat. Alle informatie op de website is vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 070 Wonen en alle betrokken partijen zijn niet aansprakelijk voor eventuele technische of redactionele fouten of omissies op de website, noch voor de gevolgschade die daaruit voortvloeit, bijvoorbeeld als de website niet beschikbaar is of als er links naar andere websites van derden op staan.

Alle rechten met betrekking tot de website van 070 Wonen zijn eigendom van 070 Wonen en het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van de website over te nemen zonder uitdrukkelijke toestemming van 070 Wonen.

Links naar andere websites die niet worden beheerd door 070 Wonen zijn alleen bedoeld ter informatie voor de bezoeker van de website. 070 Wonen is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en voor eventuele schade die hieruit voortvloeit.