Van Merlenstraat

2518TB 's-Gravenhage
€1.095/Month
  • Space 55 m2
  • Bedrooms 2
  • Available Immediately
  • Semi-furnished Yes

Description

VAN MERLENSTRAAT, ZEEHELDENKWARTIER, DEN HAAG, DEELS GESTOFFEERD € 1095,- EXCL. G/W/E & INTERNET

Recentelijk deels opgeknapte ruime 2 kamer appartement op een geweldige locatie in het gewillige Zeeheldenkwartier. De woning is nabij het gezellige Prins Hendrikplein. De openbaar vervoer faciliteiten zijn binnen 1 minuut loopafstand van de woning. Ook de gezellige winkelstraat de Prins Hendrikstraat is zeer dicht bij de woning gelegen.

Indeling:
De woning is gevestigd op de eerste verdieping aan. Binnenkomst in hal. Via hal naar grote, ruime ensuite woonkamer, met originele elementen. Woonkamer heeft aan weerszijde grote ramen met veel natuurlijk licht inval. Via de hal is ook de keuken te bereiken. Keuken is uitgerust met; 4- pits gasfornuis, magnetron combinatie, koelkast en vriezer, RVS spoelbak, voldoende kastruimte en een wasmachine. De slaapkamer is naast de woonkamer gelegen. De badkamer bevindt zich achterin woonkamer achter een afscheidingswand. De badkamer heeft een ruime douchecabine, wastafel met spiegel. De woning heeft een apart toilet.

Bijzonderheden:
– Minimale huurperiode 12 maanden
– Geschikt voor werkend persoon of stel
– Inkomenseis drie keer de maand huur als bruto inkomen
– Huisvestingsvergunning vereist
– Huisdieren niet toegestaan
– Gelegen in het zeer gewilde Zeeheldenkwartier.

Woning ligt op een zeer aantrekkelijke locatie en is zeker een bezichtiging waard, schrijf je EERST in via onze website www.070wonen.nl en neem vervolgens contact op met 070wonen via 070-2192700 of verhuur@070wonen.nl.

Features

Status
Available
Available
Immediately
Property type
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Floor area
55.00 m²
Intercom
Kitchen(s)
Semi furnished